Velg seksjon Iglemyr skolekor
Det er 1 dokumenter i arkivet.

Skolekoret hadde sin første øving mandag 27. august, og vi har gleden av å annonsere at ny dirigent er på plass. Beate Tengs-Pedersen er en allsidig vokalist fra Sandnes, som gjerne sjonglerer mellom sjangre som soul, jazz og visemusikk.

I Iglemyr skolekor deler vi gruppene inn som følgende:
Sanggrupper: 1 trinn
Juniorkoret: 2-3 trinn
Hovedkoret: 4-7 trinn

Juniorkoret er fullt opp med gamle medlemmer, men for hovedkoret har vi noen få ledige plasser. Sanggruppe for 1. klasse starter også opp 10. september.

Både for hovedkoret og sanggruppe åpnes det for påmelding fra og med i dag. Her gjelder første mann til mølla. Dersom det er noen preferanser i forhold til hvilken sanggruppe en ønsker så gi beskjed om dette, så vil en prøve så langt en kan å imøtekomme dette.

Påmelding med følgende opplysninger sendes iglemyr.skolekor@gmail.com: fornavn, etternavn, fødselsdato, adresse, navn foresatt(e), kontaktinfo for kommunikasjon på e-post og transponder. Ønsker også å få beskjed om ditt barn går på SFO.

Øvingstider:
Sanggrupper 1. klasse 
    - Blå gruppe kl 1230-1255 
    - Rød gruppe kl 1300-1325

Juniorkoret 2-3 klasse kl 1345-1430

Hovedkoret 4-7 klasse kl 1430-1530

Alle øvingene foregår i skolens musikkrom. De som har SFO blir levert av voksne på SFO. Vil også presisere at sanggruppene ikke er et SFO tilbud, med i regi av Iglemyr Skolekor og Kulturskolen.

Styret i Iglemyr Skolekor