Velg seksjon Snart skolestart
Det er 2 dokumenter i arkivet.

Alle kommende elever har fått en bruker på Transponder og Iglemyr skole. Logg inn med iD- porten og følg instruksjonene der.

Ta kontakt med avdelingsleder for 1.- trinn om det er noen problemer.

Vi ønsker velkommen til foredrag om overgangen fra å være barn til å bli elev til førskoleforeldre.

Tirsdag 22. mars kl.18:00 – 19:00 da kommer Tonje Alvestad Ophus (Rådgiver barn og unge i Klepp Kommune), for å holde foredrag for dere i mediateket på Iglemyr skole.
Temaet er: Overgangen barnehage-skole. Fra barn til elev.
Tonje Alvestad Ophus er barnehagelærer med videreutdanning i Flerkulturell pedagogikk, Veiledning, Forebygging av psykososiale problemer med vekt på rus, veiledning av system rettet arbeid i skole og barnehage. Hun er i tillegg utdannet Marte Meo terapeut. Hun har mange års erfaring med overgangsarbeid fra barnehage til skole. Tonje jobber som rådgiver for barnehagene og skolene i Klepp kommune. Tonje har i flere år vært tilsynsfører for barn i fosterhjem.

Håper vi ses på møtet, velkommen!

Vi ønsker å inviterer alle nye 1. klassinger til innskoling i skolens mediatek onsdag 25.05. 22 kl. 0900.

Invitasjon kommer når det nærmer seg.

Iglemyr skole har nå gått over til grønt nivå. Vi er veldig glad for at elevenes hverdag nå blir mer og mer normal. Selv om smittetallene øker både nasjonalt og i Sandnes, er strategien til myndighetene nå endret til at vi skal åpne opp og akseptere smitten. Fremdeles gjelder det at de som er smittet eller har symptomer på covid skal være hjemme, og elevene skal testes jevnlig når det er nødvendig. Når rektor får kjennskap til at en elev har testet positivt, gjøres en vurdering om det skal igangsettes testing. Hurtigtester vil da sendes hjem med eleven i sekken og melding blir gitt på Transponder.

Her kan du lese mer om testing i skolen og våre retningslinjer: https://www.sandnes.kommune.no/aktuelt/corona-viruset/smittet-eller-narkontakt/testing-i-barnehager-og-skoler/

Dette betyr at dere foresatte skal registrere positiv covid-test på kommunens hjemmeside https://hjemmetest.remin.no/sandnes. Dere vil da få tilsendt en sms med informasjon om hvordan dere skal forholde dere videre. Gi beskjed til skolen via Transponder meldingsbok ved positiv hurtigtest.

Alle spørsmål angående nærkontakter utover klassen, karanteneregler osv. må rettes til smittesporingstelefonen 468 37 581.

Opptaket til SFO går kontinuerlig, så alle som ønsker plass på SFO vil få dette.

Du finner påmeldingskjema i høyremenyen på hjemmesiden.