Velg seksjon Helsesykepleier

Helsesykepleier på Iglemyr skole: Kristin Sædberg
Trefftider på skolen: Mandag 08:15-13:00, tirsdag-fredag 08:15-15:00.
Telefon: 51 33 51 32 / 48 14 26 72
Epost: brit.kristin.sadberg@sandnes.kommune.no

Skolelege: Ingrid Aamodt Os. Ta kontakt dersom dere ønsker å sette opp time.

Sted: Helsesykepleier har kontor i hovedbygningen i 2. etasje. Når dere kommer opp trappen, ta til høyre. Kontoret ligger i enden av gangen på høyre side.

Iglemyr skole har nå gått over til grønt nivå. Vi er veldig glad for at elevenes hverdag nå blir mer og mer normal. Selv om smittetallene øker både nasjonalt og i Sandnes, er strategien til myndighetene nå endret til at vi skal åpne opp og akseptere smitten. Fremdeles gjelder det at de som er smittet eller har symptomer på covid skal være hjemme, og elevene skal testes jevnlig når det er nødvendig. Når rektor får kjennskap til at en elev har testet positivt, gjøres en vurdering om det skal igangsettes testing. Hurtigtester vil da sendes hjem med eleven i sekken og melding blir gitt på Transponder.

Her kan du lese mer om testing i skolen og våre retningslinjer: https://www.sandnes.kommune.no/aktuelt/corona-viruset/smittet-eller-narkontakt/testing-i-barnehager-og-skoler/

Dette betyr at dere foresatte skal registrere positiv covid-test på kommunens hjemmeside https://hjemmetest.remin.no/sandnes. Dere vil da få tilsendt en sms med informasjon om hvordan dere skal forholde dere videre. Gi beskjed til skolen via Transponder meldingsbok ved positiv hurtigtest.

Alle spørsmål angående nærkontakter utover klassen, karanteneregler osv. må rettes til smittesporingstelefonen 468 37 581.

Hei alle foresatte. Her kommer litt mer korona-informasjon: Dersom barnet ditt tester positivt på en hurtigtest  du ta kontakt med smittesporingsteamet i Sandnes på tlf. 46801613. I tillegg bestiller du en PCR-test og gir beskjed til skolen.

Vi vil med dette takke alle elever, foresatte, lag og foreninger, for et godt samarbeid denne høsten.

Siste skoledag er i morgen 17.12. og alle elevene slutter kl. 12.15. SFO har åpent t.o.m. 23.12. og mellom jul og nyttår.

Første skoledag etter juleferien er mandag 3. januar.

Ønsker alle en riktig god juleferie og at alle holder seg friske.

Hilsen ansatte og ledelse ved Iglemyr skole.

HER kan du lese om skolehelsetjenesten i Sandnes kommune.

HER kan du lese om helsetjenester i barneskolen.

Lus

Hodelus er et tilbakevendende problem i skoler og barnehager landet over. Anslagsvis 1-2 prosent av barn i Norge har til enhver tid lus. Jevnlig lusesjekk reduserer risiko for lus. Dersom alle sjekker og behandler seg for lus på samme tidspunkt, vil det redusere antallet tilfeller med hodelus over tid.

Trenger du informasjon og tips om lus kan du følge denne lenken: