Velg seksjon SFO

Velkommen til Iglemyr SFO!

Vi ønsker at all fravær og beskjeder meldes inn på SMS på nummer 59 44 66 53 senest kl. 12.

Beskjeder som gjelder samme dag og som ikke er meldt via SMS-tjenesten må meldes pr. telefon etter skoletid:

Akvariet:  48 05 04 76
Brua: 46 95 36 21
Båten: 46 94 69 83
Regnbuen: 91 57 01 74
Solsiden: 91 59 81 12

Hilde Papatzacos, avdelingsleder med ansvar for SFO og 1. trinn:
tlf. 48 14 35 41

Epost SFO: iglemyr.sfo@sandnes.kommune.no

Skolens åpne linje (hjertetelefon) for elever ved Iglemyr skole er tilgjengelig i hele påsken - også helligdagene.

I den spesielle tiden vi nå står i, trenger du kanskje noen å snakke med? Du trenger ikke ha noe spesielt å spørre om for å få lov til å ringe, kanskje er det bare det at det kunne vært godt å snakke litt? Da kan du ringe eller sende en sms til telefon 991 21 350.

Eller så kan du sende e-post for å avtale en samtale:

turid.kverme.holmen@sandnes.kommune.no

iglemyr.skole@sandnes.kommune.no

Du kan også ta kontakt ved hjelp av Google hangout eller meet.

Til informasjon:

Det vil ikke bli  fakturert for perioden barnehage/SFO har vært stengt. Heller ikke for de som har benyttet tilbudet – foreldre med samfunnskritiske jobber.

§ 4.Foreldrebetaling I perioden barnehagene er stengt eller driver med redusert kapasitet med hjemmel i smittevernloven, skal foreldre ikke betale for barnehageplassen. Dette gjelder også for foreldre til barn som får plass, jf. unntakene som er satt i vedtak og forskrifter om stenging etter smittevernloven.

Alle foreldre og foresatte vil få tilbakebetalt beløpet for antall dager barnehage og SFO har vært stengt. Tilbakebetalingen skjer på et senere tidspunkt. Les mer her.

I vedlagte lenke finner du en pressemelding fra Sandnes kommune om at skolen stenges fra og med fredag 13. mars til og med 26. mars. Kommunen har plikt til å opprettholde elevenes opplæringsrett. Det innebærer at skolene så langt det er mulig vil tilrettelegge for at elevene får et tilbud i perioden. Elever i Sandnesskolen har Chromebook, og kommunikasjon mellom lærer og elev vil være basert på e-post og digitale plattformer.

Vi tar også forhåndsregler i SFO og vil holde barna på de basene de hører til. Austråtthallen vil bli brukt i små grupper. Ellers vil vi være mye ute og ha aktiviteter. Pudi blir nå stengt for brukt inntil videre.

Vi har stort fokus på håndvask og god hygiene.

Da har vi fått på plass en ny medarbeider. Det er Sanja Hundhammer som skal være mest på Regnbuen.

Velkommen til henne.