Velg seksjon SFO
Det er 4 dokumenter i arkivet.

Velkommen til Iglemyr SFO!

Vi ønsker at all fravær og beskjeder meldes inn på SMS på nummer 59 44 66 53 senest kl. 12.

Beskjeder som gjelder samme dag og som ikke er meldt via SMS-tjenesten må meldes pr. telefon etter skoletid:

Akvariet:  48 05 04 76
Regnbuen: 91 57 01 74
Solsiden: 91 59 81 12

Hilde Papatzacos, avdelingsleder med ansvar for SFO og 1. trinn:
tlf. 48 14 35 41

Epost SFO: iglemyr.sfo@sandnes.kommune.no

Sommer SFO - uke 26= 24.-28.06, uke 31 - 33= 29.07 - 15.08.

Vi minner om at Akvariet er stengt i sommer SFO, alle barn møter på Solsiden og så deler vi oss ute og inne og på Regnbuen når det trengs.

Alle voksen har telefonene med seg, så det er bare å ta kontakt hvis det er noe som helst.

Litt informasjon til dere som har barn som begynner på SFO i august.

Sommerferien nærmer seg og her finner dere litt informasjon om siste skoledag og om oppstarten i høst.

Vi ønsker alle en riktig god og velfortjent ferie.

For barn som blir syke med oppkast og omgangssyke ønsker vi å minne om folkehelseinstituttet sine retningslinjer.

For skolebarn kan man vanligvis vende tilbake til skole når man ikke lenger har symptomer og føler seg frisk. Fordi man kan skille ut smittestoff også etter opphør av symptomer, er det ekstra viktig med grundig håndhygiene i de første dagene etter at man har blitt frisk.

For barn i barnehage er anbefalingene annerledes - her bør barnet holdes hjemme ved symptomer og ikke sendes til barnehagen igjen før det har gått 48 timer etter opphør av oppkast og diaré.

Se mer informasjon om norovirusinfeksjon her: Folkehelseinstituttet