Velg seksjon 7. trinn

Velkommen til 7. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 48 22 74 18

Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 07.30)

Foreldreundersøkelsen gir deg som forelder mulighet til å si hva du mener om læring og trivsel på skolen vår og om skole-hjem-samarbeidet. FAU, sammen med skolen, ønsker at så mange som mulig svarer på undersøkelsen, gjerne allerede denne uka. Det er viktig for skolen med foreldrenes tilbakemeldinger, og det vil bli premie - pizza - til elevene i den klassen med høyest svarprosent:)

Det skal gis én besvarelse pr. elev, og det vil derfor være kun én av dere foresatte som mottar en sms med lenke til undersøkelsen.

Kontaktlærerne på trinnet:

7a: Anne-Grethe Svendsen Lunde - anne.grethe.svendsen.lunde@sandnes.kommune.no

7b: Runar Drage Bergli - runar.drage-bergli@sandnes.kommune.no

7c: Maiken Cecilie Hetland - maiken.cecilie.hetland@sandnes.kommune.no

Her kan dere lese informasjon fra kommunaldirektøren angående læringsplattformen G Suite for Education

Iglemyr skole anbefaler alle elever på 4. - 7. trinn til å dusje etter kroppsøving.

Ved Iglemyr skole har vi hatt en gjennomgang i personalet der vi har drøftet hvilke retningslinjer som skal gjelde for lekser.