Velg seksjon 7. trinn
Tina Ølberg

Velkommen til 7. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 48 22 74 18

Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 08.00)

Her kan dere lese informasjon fra kommunaldirektøren angående læringsplattformen G Suite for Education

I går la regjeringen frem planene som gjør at Iglemyr skole vil åpne opp for alle trinn fra og med tirsdag 12.05.20.

De flotte elevene på 7.trinnet fikk en frivillig, og kanskje litt annerledes, oppgave av lærerne sine.

Det er nå avklart fra skoleeier at Kleivane skole vil starte opp med 1. - 7. trinn i august 2021. Alle elever som har Kleivane skole som nærmeste skole vil få et forhåndsvarsel om skoleplassering til Kleivane skole i løpet av høsten 2020. Deretter vil det bli sendt ut vedtak om skoleplassering i januar 2021. Er det spørsmål vedrørende denne saken ønsker vi at dere tar kontakt med skolen.

I morgen er påskeferien over og skolen starter opp igjen. Skolen fortsetter med hjemmeskole på samme måte som før påske. Alle elevene vil få, eller har fått, informasjon om undervisningsopplegg fra i morgen av sin kontaktlærer. Som kjent så starter 1. - 4. trinn opp igjen mandag 27.04. Skolen er nå igang med å forberede åpningen og vil komme tilbake med informasjon i god tid før oppstart.

Skolens åpne linje (hjertetelefon) for elever ved Iglemyr skole er fortsatt tilgjengelig.

I den spesielle tiden vi nå står i, trenger du kanskje noen å snakke med? Du trenger ikke ha noe spesielt å spørre om for å få lov til å ringe, kanskje er det bare det at det kunne vært godt å snakke litt? Da kan du ringe eller sende en sms til telefon 991 21 350.

Eller så kan du sende e-post for å avtale en samtale:

turid.kverme.holmen@sandnes.kommune.no

iglemyr.skole@sandnes.kommune.no

Du kan også ta kontakt ved hjelp av Google hangout eller meet.