Velg seksjon 5. trinn

Velkommen til 5. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 99 11 53 75

Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 08.00)

Regjeringen har i dag besluttet at 1. - 4. trinn og SFO vil åpnes igjen mandag 27. april.

Skolen vil komme tilbake med mer informasjon.

Skolens åpne linje (hjertetelefon) for elever ved Iglemyr skole er tilgjengelig i hele påsken - også helligdagene.

I den spesielle tiden vi nå står i, trenger du kanskje noen å snakke med? Du trenger ikke ha noe spesielt å spørre om for å få lov til å ringe, kanskje er det bare det at det kunne vært godt å snakke litt? Da kan du ringe eller sende en sms til telefon 991 21 350.

Eller så kan du sende e-post for å avtale en samtale:

turid.kverme.holmen@sandnes.kommune.no

iglemyr.skole@sandnes.kommune.no

Du kan også ta kontakt ved hjelp av Google hangout eller meet.

– Barn kan ha to faste lekevenner, og skal holde seg til de samme lekevennene i denne perioden.

Transponder er ustabil, så vi bruker også hjemmesiden til oppdateringer. Sjekk denne jevnlig hvis det er noe du lurer på.

Den beste måten for foresatte å holde kontakt med lærerne på, vil være å bruke lærerens epost.

Det har kommet spørsmål om hvordan skolen stiller seg til besøk i "hjemmeperioden". Skolen stiller seg bak FHI sin oppfordring om den nasjonale dugnadsånden om minst om mulig kontakt med hverandre. Så besøk hjemme hos hverandre anbefales ikke. Ta heller en tur ut i nærmiljøet med egne barn. Da kan nabobarna være med, men det er viktig at det holdes avstand. Elevene kan istedet holde kontakten via digitale chattekanaler.

I vedlagte lenke finner du en pressemelding fra Sandnes kommune om at skolen stenges fra og med fredag 13. mars til og med 26. mars. Kommunen har plikt til å opprettholde elevenes opplæringsrett. Det innebærer at skolene så langt det er mulig vil tilrettelegge for at elevene får et tilbud i perioden. Elever i Sandnesskolen har Chromebook, og kommunikasjon mellom lærer og elev vil være basert på e-post og digitale plattformer.

Elevene får ta med maskinene hjem på mandag 18.11

Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.- Vi har fått forsikringer fra leverandør om at chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT-sjef Ole Kristain Risa. Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader.

Siden Iglemyr skole har skjermfri uke denne uka vil ikke Chromebookene bli sendt med hjem før mandag 18.11.