Velg seksjon 4. trinn

Velkommen til 4. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 99 11 79 57

Skolen ønsker at all fravær meldes inn på SMS (før kl. 08.00) på nummer 59 44 01 13.

Her kan du finne kontaktinformasjon til Aslaug Neteland og forebyggende

Fra og med kommende skoleår, vil klassene bli omorganisert ved overgangen fra 4. til 5. klassen. Dette gjør vi med bakgrunn i gode erfaringer med å sette sammen klassene på nytt både hos oss og på andre skoler.

Klassesammensettingen fra skolestart er ofte basert på tilfeldigheter. Når klassene settes sammen på nytt, vil elevene kunne få en ny og positiv start. I tillegg ser en også at barna får utvidet sitt sosiale nettverk samtidig som samholdet på trinnet styrkes.

Hvordan er reglene for fotografering og deling av bilder av barn?

Dersom du ønsker kontakt med oss på 4. trinn, så kan det skje via mail eller telefon.

I løpet av skoledagen kan det være lettere å få kontakt med oss via mail først.

Telefonnummer: Iglemyr skole:51972330/Trinnkontor 99117957

Transponder: 594 40 113

Mailadresser:

karoline.jarvik.djuve@sandnes.kommune.no      randi.solberg@sandnes.kommune.no  , cato.langvik@sandnes.kommune.no     lise.boe.ostrat@sandnes.kommune.no  hege.jonassen@sandnes.kommune.no

Vi minner om at fravær må meldes hver dag før klokka 8.00 på transponder.

Skolen minner om at all innmelding av fravær skal komme før kl. 08.00 samme dag (sms - 59 44 01 13).

Iglemyr skole anbefaler alle elever på 4. - 7. trinn til å dusje etter kroppsøving.