Velg seksjon 2. trinn

Velkommen til 2. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 48 23 70 38

Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 07.30)

Foreldreundersøkelsen gir deg som forelder mulighet til å si hva du mener om læring og trivsel på skolen vår og om skole-hjem-samarbeidet. FAU, sammen med skolen, ønsker at så mange som mulig svarer på undersøkelsen, gjerne allerede denne uka. Det er viktig for skolen med foreldrenes tilbakemeldinger, og det vil bli premie - pizza - til elevene i den klassen med høyest svarprosent:)

Det skal gis én besvarelse pr. elev, og det vil derfor være kun én av dere foresatte som mottar en sms med lenke til undersøkelsen.

Her kan dere lese informasjon fra kommunaldirektøren angående læringsplattformen G Suite for Education

Ved Iglemyr skole har vi hatt en gjennomgang i personalet der vi har drøftet hvilke retningslinjer som skal gjelde for lekser.