Velg seksjon 2. trinn

Velkommen til 2. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 99 11 79 57

Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 08.00)

Elevene får ta med maskinene hjem på mandag 18.11

Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.- Vi har fått forsikringer fra leverandør om at chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT-sjef Ole Kristain Risa. Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader.

Siden Iglemyr skole har skjermfri uke denne uka vil ikke Chromebookene bli sendt med hjem før mandag 18.11.

Skjermfri uke og fokus på god kommunikasjon

I uke 46, fra mandag 11.11, vil skolen ha skjermfri uke. Sammen med FAU oppfordrer vi dere der hjemme til å gjøre det samme, slik at man sammen kan være opptatt av den gode samtalen.

Vanligvis blir det mye skjerm i løpet av en uke, både for barn og voksne. Vi lar derfor Chromebookene ligge avslått på skolen og vil arbeide aktivt med elevenes kommunikasjon. Vårt mål med en skjermfri uke er å bedre kommunikasjonen mellom oss alle, oppleve en større tilstedeværelse og kanskje lære (andre) ting på en annerledes måte?

Rektor og FAU oppfordrer foresatte å svare på Foreldreundersøkelsen fra Utdanningdirektoratet (udir). Svarene fra undersøkelsen vil kunne bidra til en enda bedre skole for elevene våre.

Telefonnummer til trinnkontor 2, klasse: 991 17 957

Kontaktlærere på trinnet:

2A Anne Kristin Pedersen: anne.kristin.pedersen@sandnes.kommune.no

2B Randi Solberg: randi.solberg@sandnes.kommune.no

2C: Britt Solveig D. Brekken: britt.solveig.drangeid.brekken@sandnes.kommune.no

Timelærere på trinnet:

Eli Skinderviken: eli.skinderviken@sandnes.kommune.no

Gunvor Berentsen: gunvor.berentsen@sandnes.kommune.no

Vi minner om at fravær meldes inn på transponder før kl.8.00 om morgenen: 594 46 653

Ved Iglemyr skole har vi hatt en gjennomgang i personalet der vi har drøftet hvilke retningslinjer som skal gjelde for lekser.