Velg seksjon 1. trinn

Velkommen til 1. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 99 11 86 13

Skolen ønsker at all fravær meldes inn på SMS (før kl. 08.00) på nummer 59 44 66 53.

Her er noen glimt fra torsdagens leketid i 1C. :)

Transponder er Iglemyr skole sin SMS-tjeneste og meldingsbok. En kan sende meldinger som SMS til telefonnummer 59 44 66 53 eller bruke appen Transponder SMS som kan lastes med fra Google Play eller AppStore. Meldingstjenesten fungerer aller best med appen, og vi anbefaler denne tas i bruk.

Skolen ønsker å få beskjed via Transponder om barnet ditt er sykt eller fraværende av andre grunner. Det er viktig at melding sendes senest kl. 8.00 slik at de ansatte får tid til å lese og svare på meldingene. Gjelder meldingen SFO, må meldinger sendes før 12.00.

Elever som går i første klasse, kan bli med i Iglemyr skolekor sine sanggrupper.
Dette er i regi av Sandnes kulturskole.

Det er åpent for påmelding fra og med i dag. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Vi gleder oss til å se dere! :)

Ved Iglemyr skole har vi hatt en gjennomgang i personalet der vi har drøftet hvilke retningslinjer som skal gjelde for lekser.