Velg seksjon 1. trinn

Velkommen til 1. trinn!

Telefon til vårt trinnkontor er: 99 11 86 13

Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 08.00)

Elevene får ta med maskinene hjem på mandag 18.11

Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.- Vi har fått forsikringer fra leverandør om at chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT-sjef Ole Kristain Risa. Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader.

Siden Iglemyr skole har skjermfri uke denne uka vil ikke Chromebookene bli sendt med hjem før mandag 18.11.

Her er noen glimt fra torsdagens leketid i 1C. :)

Vi gleder oss til å se dere! :)

Ved Iglemyr skole har vi hatt en gjennomgang i personalet der vi har drøftet hvilke retningslinjer som skal gjelde for lekser.