Foreldreundersøkelsen

Foreldreundersøkelsen gir deg som forelder mulighet til å si hva du mener om læring og trivsel på skolen vår og om skole-hjem-samarbeidet. FAU, sammen med skolen, ønsker at så mange som mulig svarer på undersøkelsen, gjerne allerede denne uka. Det er viktig for skolen med foreldrenes tilbakemeldinger, og det vil bli premie - pizza - til elevene i den klassen med høyest svarprosent:)

Det skal gis én besvarelse pr. elev, og det vil derfor være kun én av dere foresatte som mottar en sms med lenke til undersøkelsen.

Det er frivillig å svare på undersøkelsen og det er også mulighet for å hoppe over spørsmål. Resultatene fra undersøkelsen benyttes av skolen, skoleeier og den statlige utdanningsadministrasjonen som en hjelp til å analysere og utvikle skole- og læringsmiljøet.

Udir. sine hjemmesider kan du lese mer om undersøkelsen. Her finner du informasjon på flere språk.