Iglemyr skole åpner for alle trinn

I går la regjeringen frem planene som gjør at Iglemyr skole vil åpne opp for alle trinn fra og med tirsdag 12.05.20.

For de fleste trinn betyr dette at noen kohorter får endret størrelse og at noe må bytte klasserom. På grunn av en betydelig omorganisering velger skolen å vente til tirsdag 12.05.20 med å åpne opp for alle trinn. Det betyr at mandag 11.05. går som de to første ukene etter åpningen, og at de nye endringene trer i kraft tirsdag 12.05.20. Det er nå sendt ut Transpondermelding til foreldre på alle trinn. På mandag vil det komme mer informasjon om åpningen for de ulike trinnene. 5.-7. trinn vil ha hjemmeskole som vanlig mandag 11.05. Lærerne vil da i utgangspunktet ikke være tilgjengelige for elevene på grunn av klargjøring og planlegging til tirsdag.

Her kan du finne informasjon fra Sandnes kommune i forbindelse med åpningen.

Her kan du finne skolens planer for åpningen