Bruk heller dropsonen øst for Austråtthallen

Arbeidet med å bygge ny vei mellom svømmehallen og Austråtthallen er nå i gang. Området er uoversiktlig og er i bruk av anleggsmaskiner. Om morgenen og sen ettermiddag er det i tillegg mørkt.
Prosjektleder i Sandnes Tomteselskap oppfordrer alle foreldre som kjører ungene sine til skolen å bruke dropsonen på østsiden av Austråttthallen.

Dropsonen har innkjøring fra Kyrkjevegen, og den brukes som en rundkjøring. Kjør lengst mulig inn i sirkelen, sett av eller hent barnet ditt, og kjør ut. Legg merke til at det er påbudt å svinge til høyre når en skal ut på Kyrkjevegen. Dette er for å ikke skape farlige situasjoner for barna som går over fotgjengerfeltet.

Husk at levering ved skolen i Torvmyrveien er en mulighet. Her er det lagt godt til rette både for parkering og korte stopp like utenfor husveggen av vestfløyen.
Vurder om det er godt for barnet ditt å gå til skolen!