Artikkel
Vi tar i bruk Transponder Meldingsbok

Fra 4. oktober går vi over fra Transponder SMS til Transponder meldingsbok etter at  Sandnes kommune har valgt denne løsningen for alle skolene i kommunen. I løpet av denne dagen vil det bli sendt en melding til alle foreldre og foresatte på skolen, og en vil bli anbefalt å installere appen Transponder Meldingsbok på sin telefon. Ved første innlogging i systemet blir en bedt om å identifisere seg med bankID eller tilsvarende.
Transponder SMS blir tatt ut av bruk.

Foreldre som ikke installerer appen, vil få meldinger på e-post. Etter første innlogging, vil det være mulig å logge inn i Transponder også fra PC og andre enheter - både for å sende og motta meldinger.
Les gjerne mer her

I høyre kolonne i denne nettsiden, kan du også laste ned en manual for Transponder Meldingsbok.