Øvetog og feiring av 17. mai

Torsdag 16. mai øver elevene på å gå i tog før barnetoget på selve nasjonaldagen. Øvetoget starter med oppstilling i skolegården fra kl. 09.30, og vi regner med avmarsj ca. kl. 09.45.
Toget kommer til å følge ruta Torvmyrveien - Austråttveien - Kyrkjevegen og tilbake til skolen. Det er hyggelig om elevene har med seg flagg - og ekstra kjekt om det er tilskuere langs marsjruta. Flere av barnehagene i bydelen kommer også til å delta.

17. mai møter elevene fra Iglemyr skole på parkeringsplassen ved Høyland ungdomsskole kl. 08.20. Herfra marsjerer elevene til Festplassen i Sandnes hvor barnetoget starter.

Fra klokka 12 er det arrangement for hele bydelen ved Iglemyr skole og Austråtthallen. Det blir kafeteria og aktiviteter for barna.

Du kan lese programmet for dagen her: