Astroevents på Iglemyr skole

Flertallet av elevene i 4.-7. klasse på skolen, regner med det er liv utenfor vårt solsystem. Mange av barna kan godt tenke seg å bo i en uthulet asteroide eller reise til Mars - kanskje til og med bo på naboplaneten. Dette kom fram da Anne Mette Sannes og Knut Jørgen Røed Ødegaard besøkte skolen onsdag 26. mars.

Nysgjerrigheten ble virkelig pirret hos elevene som var med på kjendisekteparets astroshow "Out of space", og oppmerksomheten i den timelange forestillingen var på topp. Mange elever hadde også lyst til å stille spørsmål til foredragsholderne.

Etter forestillingen kunne elevene komme fram og se på både vulkansk aske fra Island og steinprøver fra verdensrommet. Undervegs i astroshowet ble også en bit av en asteroide sendt rundt, og barna fikk både kjenne hvor uvanlig tung steinen var og teste at den er magnetisk.

Vi håper og tror at mange av elevene kommer til å søke etter mer kunnskap om astronomi og verdensrommet!

Lese mer?

www.astroevents.no