Elevfravær - sms tjeneste

Elevfravær meldes via sms på 59 44 66 53 før kl. 08.00

Dette gjelder eksempelvis: Meldinger om sykdom og fravær, beskjed om at barnet skal til lege eller tannlege, søknad om fri inntil 3 skoledager.

Meldinger sendt i undervisningstiden kan en ikke beregne blir lest før skoledagen er ferdig for elevene.

Bruk kun fornavn i meldingene. Dette gjelder både foreldres og elevers navn. Bruker en etternavn i meldingen, vil smart sortering ikke virke. Om skolen ikke har registrert deg i kontaktlista eller registrert feil telefonnummer, vil du få et automatisk svar på SMS i løpet av noen sekunder med følgende tekst: "Ditt nummer er ikke registrert i databasen. Kontakt din skole/barnehage for registrering av ditt mobilnummer". Dette er for å garantere din sikkerhet. Vi anbefaler at dette nummeret lagres som "Iglemyr skole, SMS-tjeneste" slik at det er lett å finne når du trenger det. Mottatte meldinger videresendes til lærernes e-post, og som hovedregel vil det være barnets kontaktlærer som svarer på meldingen.