Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 08.00)

Elevene får ta med maskinene hjem på mandag 18.11

Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.- Vi har fått forsikringer fra leverandør om at chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT-sjef Ole Kristain Risa. Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader.

Siden Iglemyr skole har skjermfri uke denne uka vil ikke Chromebookene bli sendt med hjem før mandag 18.11.

Skjermfri uke og fokus på god kommunikasjon

I uke 46, fra mandag 11.11, vil skolen ha skjermfri uke. Sammen med FAU oppfordrer vi dere der hjemme til å gjøre det samme, slik at man sammen kan være opptatt av den gode samtalen.

Vanligvis blir det mye skjerm i løpet av en uke, både for barn og voksne. Vi lar derfor Chromebookene ligge avslått på skolen og vil arbeide aktivt med elevenes kommunikasjon. Vårt mål med en skjermfri uke er å bedre kommunikasjonen mellom oss alle, oppleve en større tilstedeværelse og kanskje lære (andre) ting på en annerledes måte?

Rektor og FAU oppfordrer foresatte å svare på Foreldreundersøkelsen fra Utdanningdirektoratet (udir). Svarene fra undersøkelsen vil kunne bidra til en enda bedre skole for elevene våre.

Fra 4. oktober går vi over fra Transponder SMS til Transponder meldingsbok etter at  Sandnes kommune har valgt denne løsningen for alle skolene i kommunen. I løpet av denne dagen vil det bli sendt en melding til alle foreldre og foresatte på skolen, og en vil bli anbefalt å installere appen Transponder Meldingsbok på sin telefon. Ved første innlogging i systemet blir en bedt om å identifisere seg med bankID eller tilsvarende.
Transponder SMS blir tatt ut av bruk.

Fredag 6. september var det nok en gang tid for det som kanskje blir en årlig høsttradisjon: BliMe-dansen.

- BlimE er NRK Supers vennskapskampanje hvor vi inviterer alle til å danse BliMe-dansen. Vi håper at når barna øver på å danse sammen, vil det skape felles minner og glede, noe som gjør at samholdet i barnehagen, på trinnet og skolen generelt kan bli bedre, forteller Ida Hartmann, prosjektleder for BliMe på nettstedet til NRK Super.

Vi har laget et rom til gjenglemte klær. Rommet ligger til venstre for Solsiden.

Ta en titt inn der før 03.09 for å finne igjen fjorårets gjenglemte klær.

Etter denne dato blir klærne levert til gjenvinning.