Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51 97 23 30 Send oss e-post
Redaktør: Gisle Helbæk
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 08.00)

Sted: Iglemyr skole

Tid: Torsdag 23.01.20 klokken 17.00-19.00


Elevene får ta med maskinene hjem på mandag 18.11

Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.- Vi har fått forsikringer fra leverandør om at chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT-sjef Ole Kristain Risa. Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader.

Siden Iglemyr skole har skjermfri uke denne uka vil ikke Chromebookene bli sendt med hjem før mandag 18.11.


Fra 4. oktober går vi over fra Transponder SMS til Transponder meldingsbok etter at  Sandnes kommune har valgt denne løsningen for alle skolene i kommunen. I løpet av denne dagen vil det bli sendt en melding til alle foreldre og foresatte på skolen, og en vil bli anbefalt å installere appen Transponder Meldingsbok på sin telefon. Ved første innlogging i systemet blir en bedt om å identifisere seg med bankID eller tilsvarende.
Transponder SMS blir tatt ut av bruk. 

Fredag 6. september var det nok en gang tid for det som kanskje blir en årlig høsttradisjon: BliMe-dansen.

- BlimE er NRK Supers vennskapskampanje hvor vi inviterer alle til å danse BliMe-dansen. Vi håper at når barna øver på å danse sammen, vil det skape felles minner og glede, noe som gjør at samholdet i barnehagen, på trinnet og skolen generelt kan bli bedre, forteller Ida Hartmann, prosjektleder for BliMe på nettstedet til NRK Super.


Vi har laget et rom til gjenglemte klær. Rommet ligger til venstre for Solsiden.

Ta en titt inn der før 03.09 for å finne igjen fjorårets gjenglemte klær.

Etter denne dato blir klærne levert til gjenvinning.

 


Det aller viktigste for oss på skolen, er at barnet ditt har det trygt og godt på skolen. Om dette ikke er tilfellet, må skolen forholde seg til Opplæringslova kapittel 9A og sette i gang tiltak.
Alle som arbeider på skolen, skal varsle rektor hvis de får mistanke om eller kjennskap til at den elev ikke har et trygt og godt skolemiljø. I slike tilfelle skal skolen undersøke saken og eventuelt også sette i gang tiltak.

Fylkesmannen i Rogaland har samlet både aktuelle artikler og har laget videosnutter som forteller om barnas rettigheter i samband lovbestemmelsene som gjelder trygt og godt skolemiljø.