Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 07.30)

Hold av 26. mai til innskoling i nye 1. trinn.

Mer informasjon kommer senere

Det nærmer seg ferietid og vi ber derfor alle om å ta en sjekk i rommet for gjenglemte klær innen ferien.

De klær som er igjen mandag 4. januar vil bli gitt til Fretex.

Foreldreundersøkelsen gir deg som forelder mulighet til å si hva du mener om læring og trivsel på skolen vår og om skole-hjem-samarbeidet. FAU, sammen med skolen, ønsker at så mange som mulig svarer på undersøkelsen, gjerne allerede denne uka. Det er viktig for skolen med foreldrenes tilbakemeldinger, og det vil bli premie - pizza - til elevene i den klassen med høyest svarprosent:)

Det skal gis én besvarelse pr. elev, og det vil derfor være kun én av dere foresatte som mottar en sms med lenke til undersøkelsen.

Torsdag 12.11 danset "hele" Norge BlimE-dansen!
Iglemyr ble også med på dansen.

Trykk på "Les mer" for å finne dansen til Iglemyr skole og mange andre skoler i Norge! (Mulig det tar litt tid før den er klar på NRK Super)

Så gøy å danse litt :)

Takk til NRK Super for et Supert opplegg!

Fredag 13.11.20 er det planleggingsdag for både skole og SFO,

skolen og SFO er stengt.

I høyremenyen under Informasjon ligger det et dokument med nyttig informasjon om oppstart SFO