Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 08.00)

Regjeringen har i dag besluttet at 1. - 4. trinn og SFO vil åpnes igjen mandag 27. april.

Skolen vil komme tilbake med mer informasjon.

Skolens åpne linje (hjertetelefon) for elever ved Iglemyr skole er tilgjengelig i hele påsken - også helligdagene.

I den spesielle tiden vi nå står i, trenger du kanskje noen å snakke med? Du trenger ikke ha noe spesielt å spørre om for å få lov til å ringe, kanskje er det bare det at det kunne vært godt å snakke litt? Da kan du ringe eller sende en sms til telefon 991 21 350.

Eller så kan du sende e-post for å avtale en samtale:

turid.kverme.holmen@sandnes.kommune.no

iglemyr.skole@sandnes.kommune.no

Du kan også ta kontakt ved hjelp av Google hangout eller meet.

Sandnes bibliotek er stengt til 14. april, men det er likevel mulig å låne e-bøker.
Det er nå åpnet for at appen Allbok kan installeres på eleven sin chromebook.

Åpne Google Play, søk etter appen og installer. For å kunne låne, trenger en å ha lånekort på biblioteket. En trenger også pinkoden til lånekortet. Skulle en ha glemt pinkoden, er det mulig å få denne fra påloggingsboksen på Sandnes bibliotek sin hjemmeside. Fra nettsiden er det også mulig å bestille digitalt lånekort.

Skolen har ikke mulighet for hjelpe elever som ikke har lånekort eller som av andre grunner ikke får logget inn i Allbok.

Onsdag 1. april oppfordret vi til å installere appen eBokBib. Denne virker ikke lenger og erstattes av Allbok. Har du installert eBokBib kan du trygt avinstallere denne appen. Alle lån og data blir automatisk flyttet til Allbok

Til informasjon:

Det vil ikke bli  fakturert for perioden barnehage/SFO har vært stengt. Heller ikke for de som har benyttet tilbudet – foreldre med samfunnskritiske jobber.

§ 4.Foreldrebetaling I perioden barnehagene er stengt eller driver med redusert kapasitet med hjemmel i smittevernloven, skal foreldre ikke betale for barnehageplassen. Dette gjelder også for foreldre til barn som får plass, jf. unntakene som er satt i vedtak og forskrifter om stenging etter smittevernloven.

– Barn kan ha to faste lekevenner, og skal holde seg til de samme lekevennene i denne perioden.

Synnøve Siqveland Helland er lærer i mat og helse for 6. klasse. Hun vil gjerne gi elevene undervisning i faget selv om skolen er koronastengt, og har derfor opprettet sin egen Youtube-kanal som heter Synnøves kjøkken. I ekte Fjernsynskjøkken-stil kan du få oppskrifter og bli med på å lage mat hjemme. I den første snutten som er lagt ut, lærer du å lage softis.