Vi minner om at alt fravær skal meldes inn på Transponder meldingsbok (før kl. 07.30)

Nasjonaldagen nærmer seg og programmet for Austrått og Iglemyr skole er klart.

Vi minner om at skole og SFO er stengt torsdag 26.05.22 (Kristi himmelfartsdag) og  fredag 27.05.22.

FAU har gleden av å invitere elevene til ÅPENT HUS i mediateket på Iglemyr Skole.

Mandag 4. april: 1. og 2. trinn
Tirsdag 5. april: 3. og 4. trinn
Onsdag 6. april: 5, 6. og 7. trinn

Tid: 17.30-19.00

Det blir kiosk med salg av pølser, brus og kaker samt gratis aktiviteter: Bingo - disco - spill.

Kiosken drives av 6. trinn alle dager og overskuddet går til tur/sosiale aktiviteter for 6. klassingene.

Velkommen til hyggelig elevkveld!

Møt opp – ingen påmelding.

FAU ved Iglemyr skole

Alle kommende elever har fått en bruker på Transponder og Iglemyr skole. Logg inn med iD- porten og følg instruksjonene der.

Ta kontakt med avdelingsleder for 1.- trinn om det er noen problemer.

Vi ønsker velkommen til foredrag om overgangen fra å være barn til å bli elev til førskoleforeldre.

Tirsdag 22. mars kl.18:00 – 19:00 da kommer Tonje Alvestad Ophus (Rådgiver barn og unge i Klepp Kommune), for å holde foredrag for dere i mediateket på Iglemyr skole.
Temaet er: Overgangen barnehage-skole. Fra barn til elev.
Tonje Alvestad Ophus er barnehagelærer med videreutdanning i Flerkulturell pedagogikk, Veiledning, Forebygging av psykososiale problemer med vekt på rus, veiledning av system rettet arbeid i skole og barnehage. Hun er i tillegg utdannet Marte Meo terapeut. Hun har mange års erfaring med overgangsarbeid fra barnehage til skole. Tonje jobber som rådgiver for barnehagene og skolene i Klepp kommune. Tonje har i flere år vært tilsynsfører for barn i fosterhjem.

Håper vi ses på møtet, velkommen!

Vi ønsker å inviterer alle nye 1. klassinger til innskoling i skolens mediatek onsdag 25.05. 22 kl. 0900.

Invitasjon kommer når det nærmer seg.